26/07/2018 | 00:45
ΒΕΑ: Έγκαιρη Προειδοποίηση και Δεύτερη Ευκαιρία Επιχειρηματιών. Βίντεο
  • ΒΕΑ: Έγκαιρη Προειδοποίηση και Δεύτερη Ευκαιρία Επιχειρηματιών. Βίντεο
  • ΒΕΑ: Έγκαιρη Προειδοποίηση και Δεύτερη Ευκαιρία Επιχειρηματιών. Βίντεο

Παρουσίαση του προγράμματος «Έγκαιρη Προειδοποίηση και Δεύτερη Ευκαιρία Επιχειρηματιών (Early Warning)», το οποίο «τρέχουν» στην Ελλάδα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποιήθηκε, στις 24/7/2018, από εκπροσώπους του Ε.Ε.Α. κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.  Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόγραμμα, που δίνει μια «δεύτερη ευκαιρία», για τη διάσωση ή και αναδιάρθρωσή  πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων με προβλήματα βιωσιμότητας.

 

 

Μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες στήριξης από εξειδικευμένους συμβούλους, νομικούς, λογιστές και φοροτέχνες, αλλά και 187 εμπειρογνώμονες - μέντορες διαφόρων ειδικοτήτων.

 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Έγκαιρη Προειδοποίηση» αποσκοπεί στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξης σε Πολύ Μικρές και Μικρές επιχειρήσεις (0-50 άτομα προσωπικό), που έχουν προβλήματα βιωσιμότητας, με σκοπό την διάσωση ή/και την αναδιάρθρωσή τους.

 

 

Οι ΔΩΡΕΑΝ παρεχόμενες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.), αφορούν σε: αρχική ανάλυση, αξιολόγηση και διάγνωση της υφιστάμενης κατάστασής τους και στη συνέχεια, συμβουλευτική υποστήριξή τους, για την υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών, με σκοπό την διάσωσή τους ή /και την ανάπτυξή τους.

 

 

Δείτε τις παρουσιάσεις του προγράμματος

 

Παύλος Ραβάνης

 

 

Ηλ. Μάνδρος: Online test για επιχειρήσεις

 

 

Σύρος Κοσκοβόλης Παρουσίαση του προγράμματος Early Business Warning

 

 

 

Β.Κώτσιος - Διάγνωση προβλημάτων

 

 

 

Ομιλία Μέντορα

 

 

Ερώτηση

 

 

 

Νομική υποστήριξη επιχειρήσεων

 

 

 

ΑΣΒ

Tags: Επιχειρηματικότητα Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1028 φορές

Σχετικές Ειδήσεις