tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ζορπίδης: Τσακώνονται κυβέρνηση-ΟΑΣΘ και τη ζημιά πληρώνει ο πολίτης

"Ο απλός πολίτης και η Αγορά, που δεν ευθύνονται σε τίποτε θα πρέπει επιτέλους να προστατευθούν από τον απίστευτο αυτό καβγά, καφενειακού επιπέδου"

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις του ΟΑΣΘ ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Αυτό που ζει από χτες η Θεσσαλονίκη είναι μοναδικό για τον πολιτισμένο κόσμο! Μία Κυβέρνηση και ένας Οργανισμός τσακώνονται και την ζημιά την πληρώνει ο απλός πολίτης! Την πληρώνει ο εργαζόμενος που ταλαιπωρείται αφάνταστα, την πληρώνει και συνολικά η αγορά που έχει νεκρώσει, αφού λίγος κόσμος έχει το προνόμιο της μετακίνησης.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί! Ο απλός πολίτης, ο λαϊκός άνθρωπος και η Αγορά, που δεν ευθύνονται σε τίποτε θα πρέπει επιτέλους να προστατευθούν από τον απίστευτο αυτό καβγά, καφενειακού επιπέδου.

Ο ΟΑΣΘ υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες για να εξυπηρετεί το κοινωνικό σύνολο, όχι να το εκβιάζει και να το ταλαιπωρεί. Η Κυβέρνηση έχει ευθύνη να προστατεύσει τους πολίτες και όχι να τους εκθέτει σε συνθήκες ταλαιπωρίας. Ο απλός κόσμος δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει γιατί σταμάτησαν τα λεωφορεία και ποιος φταίει. Αυτά ας τα λύσουν οι αρμόδιοι. Τους καίει όμως να υπάρχει  αστική συγκοινωνία γιατί αυτό επιβάλλεται σε κάθε οργανωμένη πολιτεία. 

Η κατάντια αυτή δείχνει τέλος και το πως έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν την Θεσσαλονίκη τα κέντρα εξουσίας των Αθηνών. Μία τέτοια κατάσταση δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην πρωτεύουσα".