tuv-iso-logo

2η έκθεση MEAT DAYS 2013, στην Αθήνα στις 2-3-4 Νοεμβρίου

Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης θα είναι οι παραδοσιακοί κρεοπώλες, οι εισαγωγείς και έμποροι πουλερικών και ζώντων ζώων, οι βιοτεχνίες και βιομηχανίες

Μεγαλύτερη και πληρέστερη θα είναι η 2η διοργάνωση της έκθεσης

MEAT DAYS 2013, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στα Σπάτα Αττικής, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όλος ο κόσμος του κρέατος θα είναι συγκεντρωμένος εκεί μιας και η έκθεση είναι αφιερωμένη στο κρέας και στα προϊόντα του.

Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης θα είναι οι παραδοσιακοί κρεοπώλες, οι εισαγωγείς και έμποροι πουλερικών και ζώντων ζώων, οι βιοτεχνίες και βιομηχανίες επεξεργασίας και μεταποίησης κρέατος, τα αλλαντοποιεία και οι αλλαντοβιομηχανίες, οι αντιπρόσωποι ξένων οίκων, οι εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων, βιομηχανιών και συσκευασίας προϊόντων. Σημαντική θέση στην έκθεση θα έχουν επίσης οι παραγωγοί καθώς και οι κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες της χώρας μας, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες σ’ όλη την Ελλάδα και είναι από τα πιο “δυνατά χαρτιά” μας, που δεν έχουν όμως μέχρι τώρα την αντιμετώπιση που τους αρμόζει.

Ο κλάδος του κρέατος είναι από τους πλέον δυνατούς και προσοδοφόρους για την Ελληνική οικονομία. Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων είναι και πολυδιάστατος. Αυτή την ποικιλία που διαθέτει ο χώρος αυτός θα αναδείξει η 2η έκθεση MEAT DAYS εγκαινιάζοντας φέτος δύο νέες θεματικές ενότητες:

Το Delicatessen shop, όπου έμποροι και παραγωγοί gourmet αλλαντικών, παραδοσιακών προϊόντων κρέατος και διαφόρων delicatessen προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τις γευστικές προτάσεις τους και το Grill corner, όπου τα αγαπημένα εδέσματα Ελλήνων και ξένων, όπως σουβλάκια, κεμπάπ, γύρος, μπιφτέκια θα έχουν την τιμητική τους.

Και οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πλήθος συνεδρίων, ημερίδων, σεμιναρίων, παρουσιάσεων και διαγωνισμών, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν στο κρέας και στα προϊόντα του, να συμμετέχουν σε ανοικτές συζητήσεις και διαγωνισμούς και να διευρύνουν τόσο τους γευστικούς όσο και τους γνωστικούς τους ορίζοντες.