tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

38η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 04-09/10/2013

Η 38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου, πραγματοποιείται, από τις 4-9 Οκτωβρίου 2013 στη Λευκωσία στον εκθεσιακό χώρο Expo – Cyprus από την Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου

Η 38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου, μετά από αναβολή, πραγματοποιείται, από τις 4-9 Οκτωβρίου 2013 στη Λευκωσία στον εκθεσιακό χώρο Expo – Cyprus από την  Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου, στην οποία, όπως είναι ευνόητο, η συμμετοχή της χώρας μας είναι επιβεβλημένη.

Στην φετινή παρουσία της Ελλάδος ο Ο.Π.Ε. προτίθεται να προβάλει τοπικά προϊόντα από τις περιφέρειες της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία και τις παραδοσιακές γεύσεις της κάθε περιοχής. Στο Ελληνικό περίπτερο υπάρχει η δυνατότητα  οργάνωσης γευσιγνωσίας με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών Ελληνικών προϊόντων.

Στόχος μας είναι, μέσω της συμμετοχής να δοθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα των τοπικών προϊόντων όλων των περιφερειών στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στην έκθεση είναι η 10/09/2013.

O ΟΠΕ θα αναλάβει το κόστος οργάνωσης της έκθεσης και άρα δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι επιχειρήσεις έχουν την υποχρέωση να παραδώσουν τα εκθέματα τους στις εγκαταστάσεις του ΟΠΕ μέχρι 25/09/2013.