3η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας,26-30 Νοεμβρίου Θεσσαλονίκη

Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ - "3η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας", 26-30 Νοεμβρίου 2018, στην Θεσσαλονίκη

Η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας αποτελεί επίσημη οργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜμΕ και ορόσημο στον χάρτη της πορείας της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και της Οικονομικής Ενδυνάμωσης των Γυναικών στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη.

Η 3η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στοχεύει στην ανάπτυξη ενός φόρουμ αλληλεπίδρασης μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων (κυβερνήσεις, υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες), εμπειρογνωμόνων (πανεπιστήμια, κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, κέντρα μεταφοράς τεχνολογίας, κέντρα εκκίνησης) και επαγγελματιών (ΜΜΕ, εκκολαπτήρια επιχειρήσεων και οργανισμούς υποστήριξης των επιχειρήσεων) από όλο τον κόσμο, προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, σε τοπικό και διεθνές ανταγωνιστικό επίπεδο.

Το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης θα κυμανθεί γύρω από τον ρόλο των γυναικών στην βιομηχανία της Τεχνολογίας και τις εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης μιας επιχείρησης.

Η καινοτόμος πτυχή της φετινής εκδήλωσης αναδεικνύεται μέσα από τη δομή της. Θα διοργανωθεί μια εκδήλωση pitching* στις 27 Νοεμβρίου, όπου οι επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με νέους επιχειρηματίες. Επίσης, στις 28 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις* στις οποίες θα συμμετέχουν γυναίκες επιχειρηματίες από περιοχές της Ευρώπης και της Μεσογείου.

*Χρειάζεται προ – εγγραφή για τις Β2Β συναντήσεις και την εκδήλωση pitching