5η Athens International Tourism Expo, 7-9 Δεκεμβρίου,Metropolitan Expo

Η έκθεση θα εξελιχθεί σταδιακά σε μία μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα που θα συγκεντρώνει εκθέτες και επισκέπτες από πολλές χώρες δίνοντας

 

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και ανοδικής πορείας, διευρύνει πλέον τους επαγγελματικούς της στόχους και μεγαλώνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της και με επίκεντρο την Ελλάδα θα συμπεριλάβει και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές και στοχεύει πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά.

ATHENS: The New Tourism Hub

Η έκθεση θα εξελιχθεί σταδιακά σε μία μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα που θα συγκεντρώνει εκθέτες και επισκέπτες από πολλές χώρες δίνοντας, χρόνο με το χρόνο, στην Αθήνα τη θέση που της αξίζει σαν ένα Tourism Hub στην περιοχή της Μεσογείου και Νότιας Ευρώπης και ευρύτερα.

long haul αγορές προσφέρουν μια σημαντική ευκαιρία για την ευρύτερη περιοχή μας. Καθώς οι ταξιδιώτες αυτοί επιθυμούν να βλέπουν περισσότερες από μία χώρα σε κάθε ταξίδι τους, προκύπτει η ανάγκη συνεργασίας των incoming travel agents και DMC’s της περιοχής μας ώστε να μπορούν να προσφέρουν συνδυασμένα πακέτα. Επομένως αυτός θα είναι πλέον ένας μόνιμος στόχος της έκθεσης.

150 Επιλεγμένοι Hosted Buyers από 45 χώρες

Η χωρίς προηγούμενο επιτυχία των Β2Β συναντήσεων στην έκθεση του 2017 θα είναι ακόμη μεγαλύτερη στην 5η Athens International Tourism Expo 2018
καθώς η έκθεση διαθέτει πλέον μεγάλη τεχνογνωσία και μεγάλες βάσεις δεδομένων επαγγελματιών του τουρισμού από όλο τον κόσμο!

Η 5η Athens International Tourism Expo (A.I.T.E.) θα φιλοξενήσει περισσότερους από 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία και οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.

Η 5η Athens International Tourism 2018 θα παρουσιάσει τους τομείς:

Leisure Tourism, Luxury Travel, Mice & Business Travel, City Break, Alternative Tourism, Gastronomy Tourism, Sea Tourism, Cruises & Yachting, Hotel Management, Travel Technologies, Water Technologies & Save Energy systems, Hotel supplies & Services ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους παρακάτω τουριστικούς τομείς:

  • Πολιτιστικός Τουρισμός και
  • Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας

Στοχευμένες Παράλληλες Εκδηλώσεις

Οι Επαγγελματικές Ημερίδες και όλες οι εκδηλώσεις της έκθεσης θα είναι στοχευμένες στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων με τη χρήση των νέων digital τεχνολογιών και τεχνικών marketing. Κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα προσκληθούν και θα πλαισιώσουν όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Μεγάλη καινοτομία της ΑΙΤ Expo:

Ειδική εκδήλωση

“Come to meet the Secret Greece”

Σε ειδική εκδήλωση με τίτλο “Come to meet the Secret Greece” θα παρουσιαστούν από τους εκθέτες, σε όλους τους Hosted Buyers, όχι μόνο οι λιγότερο γνωστοί τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας αλλά και οι νέες μορφές τουρισμού που μπορεί πλέον να προσφέρει η χώρα μας στο διεθνή τουρισμό.