7η Έκθεση CONSTRUCTION CYPRUS, 16 – 18 Μαρτίου, Λευκωσία

Η 7η έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εφαρμοστές,

Η CONSTRUCTIONS CYPRUS  με την δημιουργία μιας μεγάλης και ενιαίας διοργάνωσης προσελκύει υψηλό αριθμό επισκεπτών επαγγελματιών και κοινού και προσφέρει μια νέα δυναμική στους κλάδους που εκπροσωπεί. Η 7η Έκθεση CONSTRUCTION CYPRUS θα πραγματοποιηθεί 16 – 18 Μαρτίου στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία και είναι η μοναδική στοχευμένη έκθεση του Κατασκευαστικού τομέα στην Κύπρο καθώς διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών και του κοινού για τα νέα προϊόντα και την σύγχρονη βιοκλιματική δόμηση.

Η 7η έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εφαρμοστές, μονωτές, εμπόρους δομικών υλικών, διακοσμητές και στους ιδιώτες, σε όποιον χτίζει ή ανακαινίζει.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

√ Δομικά υλικά √ Θερμομονωτικά υλικά √ Μονωτικά υλικά √ Χρώματα

√ Προκατασκευές √ Μεταλλικά Κτίρια √ Βιομηχανικές Σχάρες √ Υδρορροές

√ Επενδύσεις Τοίχων √ Ικριώματα √ Κουφώματα Αλουμινίου

√ Εσωτερικά κουφώματα √ Πόρτες Ασφαλείας √ Κατασκευές από Ξυλεία

√ Δάπεδα √ Μοκέτες √ Κουζίνα / Μπάνιο √ Οικοδ. Μηχανήματα

√ Εργαλεία Χειρός √ Υδραυλικά Ηλεκτρολογικά √ Αυτοματισμοί-Εξοπλισμός

√ Λογισμικό

Η 7η Έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS υποστηρίζεται από τον Σύλλογο των Πολιτικών Μηχανικών ΣΠΟΛΜΗΚ και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών της Κύπρου.

 Παράλληλη διοργάνωση: 14η Έκθεση SAVE ENERGY, η έκθεση για την Εξοικονόμηση Ενέργειας και  ΕNVIROTEC η 11η έκθεση Τεχνολογιών Νερού και Περιβάλλοντος.

Οι  εκθέσεις συνδιοργανώνονται  από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ)  με την συνεργασία του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού καθώς και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.