tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition 24-26 Ιανουαρίου 2020 – Helexpo Μαρούσι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ «7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-Τhe Greek Fine Food Exhibition»

        Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-Τhe Greek Fine Food Exhibition», που θα πραγματοποιηθεί από 24-26 Ιανουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία «RM INTERNATIONAL».

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση ενός ομαδικού περιπτέρου, ενώ το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες. Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι ή 7,5 ή 5,7 ή 4,5τ.μ. Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 160 € (πλέον Φ.Π.Α).

Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020. 

Η έκθεση που έγινε θεσμός ανανεώνει το ραντεβού της για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών όσο και με τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food. Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 στο Helexpo Μαρούσι επιμένουμε… ελληνικά και δίνουμε τη σκυτάλη στην μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η έκθεση αλλάζει τόπο συνάντησης αλλά παραμένει πιστή στα ελληνικά προϊόντα και στην ποιοτικότερη ανάδειξη τους μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Στην έκθεση σας περιμένουν:

  • Περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης.
  • Tα πιστοποιημένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα στη δική τους ξεχωριστή ενότητα «Bio Corner»
  • Οι αγαπημένες σας ενότητες Μαγειρεύουμε Ελλάδα και Greek Dish Challenge (νέα ενότητα) με οικοδέσποινα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.
  • 10 Masterclass από επαγγελματίες sommelier και chef σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες: Τυρί & Κρασί/Αλλαντικά & Μπύρα/Αλίπαστα, Συνοδευτικά, Ελιές  & Αποστάγματα/Μέλι & Βότανα
  • Η νέα ενότητα για το μέλι με τίτλο “Honey Bar” με επιλεγμένα μέλια και παράγωγα μελιού απο τους εκθέτες μας τα οποία παρουσιάζονται απο ειδικούς του είδους.