ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

Αγαπητά μέλη,

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σεβόμενο την εθνική προσπάθεια αλλά και τις οδηγίες των ειδικών για την μη περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας, σας καλεί να περιορίσετε τις επισκέψεις σας στα γραφεία του Επιμελητηρίου μας.

Η υποδομή που έχουμε ως Επιμελητήριο και η τεχνογνωσία του προσωπικού μας, εγγυώνται την εξυπηρέτησή σας χωρίς να είναι αναγκαία η φυσική σας παρουσία. Ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα  www.eea.gr και στην ειδική σελίδα οδηγιών e-Επιμελητήριο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή από απόσταση.

Ακόμα και εάν χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια για τη διευθέτηση κάποιας υπόθεσης σας, καλώντας στο 210-3380200 από 08:00 – 15:30, να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε. Όσο λιγότεροι συγκεντρωνόμαστε σε κλειστούς χώρους και ακολουθώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, τόσο μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού και προστατεύεται τόσο το κοινό, όσο και το προσωπικό του Ε.Ε.Α.

Το μέτρο της εξ΄ αποστάσεως εξυπηρέτησης δεν αποκλείεται να επεκταθεί, καθώς αν δεν ομαλοποιηθεί γρήγορα η κατάσταση, ενδεχομένως να πρέπει να σκεφθούμε την πιθανότητα οι συναλλαγές με το κοινό να γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και χωρίς τη φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων.

Οφείλουμε όλοι να λειτουργούμε με σύνεση, ψυχραιμία και ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας και των ειδικών.