ΔΕΘ: Τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο του ΕΕΑ από την ΓΣΕΒΕΕ

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από τη ΓΣΕΒΕΕ στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για τον ενεργό του ρόλο στην προώθηση του επιμελητηριακού θεσμού και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Την τιμητική πλακέτα και την ειδική έκδοση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ, που συμπληρώνονται φέτος, παρέδωσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α.  ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, παρουσία μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο Περίπτερο της ΓΣΕΒΕΕ στη ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στη ΔΕΘ, όπου το Ε.Ε.Α. διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα περίπτερα, μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου (Ν. Γρέντζελος, Α’ Αντιπρόεδρος, Δ. Γαβαλάκης, Γενικός Γραμματέας,  Γ. Ζηκόπουλος, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Δ. Βαρδακώστας, μέλος Δ.Σ., Π. Γιαννόπουλος, μέλος Δ.Σ., Δ. Θεοδωρόπουλος, μέλος Δ.Σ., Ν. Παναγιωτάκης, μέλος Δ.Σ.) είχαν σειρά επαφών και επισκέφθηκαν τα Περίπτερα Επιμελητηρίων και φορέων ανά τη χώρα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: