Διαδικτυακή επιχειρηματική συνάντηση: «Greece – GCC countries e-Business Gathering», 15-16 Ιουνίου 2021

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει το τελικό πρόγραμμα & όλους τους ομιλητές της διαδικτυακής επιχειρηματικής συνάντησης μεταξύ της Ελλάδας και των κρατών – μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου με τίτλο «Κοινά Οράματα», που διοργανώνει στις 15 – 16 Ιουνίου τ.ε.  Από αραβικής πλευράς, οι συμμετέχουσες χώρες είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα δικτύωσης, μέσω της πλατφόρμας, με τους ομολόγους τους επιχειρηματίες από τις έξι προαναφερόμενες αραβικές χώρες, στα αγγλικά, μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το Επιμελητήριο καλωσορίζει τη συμμετοχή μελών και μη-μελών του σε αυτήν την τόσο σημαντική διαδικτυακή συνάντηση, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διερευνήσει δυνατότητες διείσδυσης ή περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των ελληνικών μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων στα κράτη-μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.  Οι ομιλίες θα διεξαχθούν σε ελληνικά και αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία).

* Σημειώνεται πως οι συμμετοχές επιχειρηματιών για δικτύωση από την αραβική πλευρά δεν θα περιορίζονται στους τομείς που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή του απαραίτητου κόστους συμμετοχής, όπως αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 16:00