Διανομή υγειονομικού υλικού από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στον Δήμο Καλλιθέας

Με νέα δυναμική συνεχίστηκε η δωρεάν διανομή αντισηπτικών και μασκών, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας. Σήμερα, 15 Ιουνίου 2020, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. μοίρασε υλικό προστασίας σε καταστήματα του κέντρου του Δήμου Καλλιθέας.

Η συνάντηση με τους καταστηματάρχες και οι συνομιλίες εξελίχθησαν σε μια κατάθεση ψυχής γεμάτη αγωνία για το αύριο αλλά με πείσμα και αισιοδοξία ότι «θα τα καταφέρουμε»!

Σε πολλές περιπτώσεις, καταναλωτές, βλέποντας το συνεργείο του Ε.Ε.Α., ρωτούσαν για την πρωτοβουλία, και έδειξαν τη χαρά τους που επιτέλους, ένας φορέας βγήκε από την εικονική πραγματικότητα των media και των τηλεοπτικών ρεπορτάζ και βρέθηκε πραγματικά στο κέντρο της αγωνίας της αγοράς στηρίζοντας ηθικά και ψυχολογικά τους ανθρώπους της.

Σε δηλώσεις του ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέτζελος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου λέγοντας: «Το ΕΕΑ και σήμερα βρέθηκε στην αγορά της Καλλιθέας, δίπλα στους επαγγελματίες, ακούσαμε τις αγωνίες και τα προβλήματα που έχουν, τους τονώσαμε το ηθικό, μοιράσαμε μάσκες και αντισηπτικά, μαζί μας ήταν η Αντιπεριφερειάρχης κ. Νάννου, εκπρόσωποι του Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου, συνεχίζουμε τις δράσεις. Από τις συνομιλίες που είχαμε με τους καταστηματάρχες, το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι ο τζίρος είναι μεν πτωτικός αλλά υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο αγώνας των μικρομεσαίων επαγγελματιών συνεχίζεται, είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε, μαζί δίνουμε τον κοινό αγώνα για την επιβίωση των επιχειρήσεων».

Την περιοδεία του ΕΕΑ συνόδεψαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κα Δήμητρα Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Ανδρέας Αναστόπουλος, και το μέλος του Δ.Σ. του της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου κ. Ζήσης Μελιδώνης.

Από πλευράς ΕΕΑ η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο, τον Β’  Αντιπρόεδρο Νίκο Κογιουμτσή, τον Γ΄ Αντιπρόεδρο κ. Ηλία Μάνδρο και το μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ και Υπεύθυνο ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, κ. Γιώργο Ζηκόπουλο.

Δείτε τα βίντεο

Ο Ν. Γρέντζελος, Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΕΑ στην Καλλιθέα – διανομή υλικών προστασίας

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κα Δ. Νάνου, στη διανομή υλικών προστασίας του ΕΕΑ

 

Ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Μ. Κωστάκης, στη διανομή υλικών προστασίας του ΕΕΑ

 

Ο Πρόεδρος του Εμπ. Συλλόγου Καλλιθέας κ. Ανδρέας Αναστόπουλος, στη διανομή υλικών προστασίας του ΕΕΑ

 

B