tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BATIMAT 2013, (Παρίσι 4-8/11/2013)

Πρόκειται για μια από της σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης, κατανεμημένη σε εκθεσιακά τμήματα

Πρόκειται για μια από της σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης, κατανεμημένη σε εκθεσιακά τμήματα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, που καλύπτουν έτσι όλο το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της οικείας βιομηχανίας. Η τμηματοποίηση αυτή εξοικονομεί πόρους και στους εκθέτες, αφού έτσι υποδέχονται κυρίως το εξειδικευμένο κοινό που τους ενδιαφέρει. Φέτος ενσωματώνεται και η διοργάνωση της Interclima + elec που αφορά στον κλιματισμό αλλά και τα τις πηγές ενέργειας.

Οι οργανωτές, με τις παράπλευρες εκδηλώσεις «τιμώμενες χώρες», «βράβευση καινοτόμων προϊόντων», συνέδρια και ημερίδες, διασφαλίζουν κάθε φορά τόσο την υψηλή και αυστηρά επαγγελματική επισκεψιμότητα όσο και την κάλυψη των ΜΜΕ. Ειδικότερα, η επαγγελματική κοινότητα των αρχιτεκτόνων, έχει πάντα μεγάλη συμμετοχή στα παράλληλα γεγονότα αλλά επισκέπτεται και την έκθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΥΠΕΥΘΥΝH ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τέτη Περισσάκη

T 210 9982 241

E [email protected]