Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων, Μάλμο Σουηδία, 14 & 15 Νοεμβρίου

Η Δ.Ε Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μόνη B2B Έκθεση στην περιοχή της Σκανδιναβίας όπου οι εκθέτες μπορούν να συναντηθούν

Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων

Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2018

Μάλμο Σουηδία, 14 & 15 Νοεμβρίου 2018

 

Η Δ.Ε Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μόνη B2B Έκθεση στην περιοχή της Σκανδιναβίας όπου οι εκθέτες μπορούν να συναντηθούν με τους προμηθευτές τους και διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμο της Σουηδίας.

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων των Σκανδιναβικών χωρών είναι η Νο 1 σε όλη την Ευρώπη. Η κατανάλωση φυσικών και βιολογικών προϊόντων στην Σκανδιναβία, αυξάνεται κατά 10% ετησίως (σε σύγκριση με το 5-7% της Δυτικής Ευρώπης).

Για το 2018 αναμένεται 11% αύξηση στην ζήτηση φυσικών και βιολογικών προϊόντων. Η αύξηση αυτή αντιστοιχεί σε αγορές 570€ εκατ. από τους Σκανδιναβούς.

Επισημαίνεται ότι η έκθεση από το έτος 2012 υλοποιείται σε διπλή μορφή σε ενιαίο χώρο, ειδικότερα η Organic Food Fair αφορά καθαρά και μόνο βιολογικά τρόφιμα και η Natural Products Scandinavia αφορά τα μη-βιολογικά προϊόντα τα οποία χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:  Natural Food Show (Μεγάλη ποικιλία γευστικών, θρεπτικών και υγιεινών τροφίμων και ποτών κ.α)  Natural Beauty & Spa Show (personal care, skincare, haircare, suncare, οργανικά προϊόντα, καλλυντικά, ανδρικής περιποίησης κ.α)  Natural Living (βιώσιμα προϊόντα διαβίωσης, οικολογικά προϊόντα, ρούχα και υφάσματα κ.α)  Natural Health (Συμπληρώματα διατροφής, φυτικά φάρμακα, αθλητική διατροφή και φυσικά προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (*) € 435/τ.μ. συν 24% ΦΠΑ To κόστος της συμμετοχής μέσω του Προγράμματος ‘Επιχειρούμε Έξω’ θα ανέλθει στo ύψος των 690 €/τμ πλέον ΦΠΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Μέχρι τις 15/05/2018