tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Διεθνής Έκθεση Ζαχαροπλαστικής & snacks, Dubai 17-19/11/2013

Είναι η μεγαλύτερη Έκθεση στον τομέα των ειδών ζαχαροπλαστικής και πραγματοποιείται στον Εκθεσιακό χώρο International Convention and Exhibition Centre

Η Διεθνής Έκθεση “ SWEETS & SNACKS MIDDLE EAST   (17-19/11/2013) οργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά με την συνεργασία της KOELNMESSE Γερμανίας (οργανωτής ISM) και του DUBAI WORLD TRADE CENTRE (οργανωτής  GULFOOD) ,είναι η μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση στον τομέα των ειδών ζαχαροπλαστικής  και πραγματοποιείται στον Εκθεσιακό χώρο International Convention and Exhibition  Centre  στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας ειδών ζαχαροπλαστικής .

Είναι γνωστό πως το Ντουμπάι έχει εξελιχθεί  σε ένα ισχυρότατο τουριστικό και εμπορικό κέντρο, σε παγκόσμιο επίπεδο. προσφέροντας πρόσβαση σε 2 δισεκατομμύρια καταναλωτές στην Μέση Ανατολή με αντίστοιχα υψηλό τζίρο στον τομέα των τροφίμων. Οι καταναλωτικές τάσεις που επικρατούν τείνουν να προσεγγίσουν αυτές της δυτικής κουλτούρας διατηρώντας πάντα βέβαια και τα βασικά στοιχεία της δικής  τους παράδοσης η οποία σημειωτέων είναι ιδιαίτερα πλούσια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.