ΕΕΑ-ΕΚΟΦΑΝ: Φορολογική Εσπερίδα στις 15 Ιουλίου

Όλα τα θέματα από τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας μέχρι τη δεοντολογία λογιστών και τους φορολογικούς ελέγχους θα τεθούν σε ανάλυση

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων διοργανώνουν Εσπερίδα Φορολογικής Ενημέρωσης πάνω σε επίκαιρα φορολογικά θέματα.

Όλα τα θέματα από τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας μέχρι τη δεοντολογία λογιστών και τους φορολογικούς ελέγχους θα τεθούν σε ανάλυση.

Ειδικότερες πληροφοριες

Eσπερίδα Φορολογικής Ενημέρωσης με θέμα «Επίκαιρα Φορολογικά Ζητήματα» διοργανώνουν στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικών & Φορολογικών Αναλύσεων μαζί με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την Abeliotis & Associates.
 
Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 ώρες 14.15΄- 20.45΄, στο President Hotel – Λεωφόρος Κηφισίας 43 – στην αίθουσα Άτλας.

Στόχος της εσπερίδας αποτελεί η ενημέρωση των άμεσα ενδιαφερομένων για τα επίκαιρα φορολογικά ζητήματα και τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στη χώρα. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και η συμμετοχή δωρεάν.
 
Η εσπερίδα θα επικεντρωθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον νέο Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, τις έμμεσες τεχνικές ελέγχου, τον έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων και εμβασμάτων, διοικητικές κυρώσεις ,ποινολόγιο, παραγραφή, διαδικασία διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών, φορολογικά αδικήματα, αναγκαστικής κατάσχεσης, ΕΝΦΙΑ, στον κώδικα δεοντολογίας των λογιστών και την αστική τους ευθύνη,φορολογικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

Εισηγητές στην Εσπερίδα θα είναι οι κκ:

Ευστάθιος Κ. Μπακάλης – Δικηγόρος, Φορολογικός Σύμβουλος Ολομελείας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, D.E.A. Φορολογικού Δικαίου Université Paris I Panthéon – Sorbonne, Μ.Δ.Ε. Αστικού Δικαίου Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Μ.Δ.Ε. Φορολογικού Δικαίου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ευάγγελος Αμπελιώτης – Φοροτεχνικός – Ορέστης Σεϊμένης – Φοροτεχνικός, Λογιστής, εκπαιδευτής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Συγγραφέας

Ιωάννης Πορτοκάλης – Δικηγόρος,

Συντονισμός Θρασύβουλος Μίαρης Φοροτεχνικός.

Ο Παναγιώτης Παντελής – Φοροτεχνικός – θα πραγματοποιήσει παρέμβαση πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με το ΣΔΟΕ και το άνοιγμα λογαριασμών από το ΚΕΦΟΠΕΜ.

 

 

 

Δείτε την πρόσκληση