ΕΕΑ: Τι δημόσια τηλεοραση θέλουμε -video-

Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να προασπίζει το δημόσιο συμφέρον και να αναδεικνύει τα προβλήματα των μικρών επιχειρήσεων δηλώνει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Ρεκλείτης

Σοβαρή παρέμβαση στο θέμα της αναδιάρθρωσης των δημόσιων μέσων ενημέρωσης επιχειρεί το ΕΕΑ με δήλωση-παρέμβαση του προέδρου κ. Γιάννη Ρεκλείτη.

Όπως τονίζει ο κ. Ρεκλείτης στη νέα ΕΡΤ πρέπει να έχουν θέση τα προβλήματα των μικρομεσαίων.  Ακόμη επεσήμανε ότι ήταν από καιρό γνωστό ότι η ΕΡΤ δεν πήγαινε καλά και χρειαζόταν αναδιάρθρωση.  Ο μεγάλος αριθμός απασχολημένων, οι υψηλοί μισθοί τύπου «Γκόλντεν Μπόις» κλπ, έκαναν αναγκαία την αλλαγή. Από αυτό όμως μέχρι να πέσει το μαύρο στην ΕΡΤ είμαστε τελείως αντίθετοι.

Η ΕΡΤ έπαιζε έναν εθνικό ρόλο φτάνοντας στα πέρατα της οικουμένης στους απανταχού Έλληνες και είχαν επικοινωνία με τη μητέρα – πατρίδα.

Ελπίζουμε, τόνισε, ότι τώρα θα βρούμε μια άλλη ΕΡΤ μέσα στην οποία θα έχουν θέση και οι πληροφορίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η μικρομεσαία επιχείρηση στηρίζει την οικονομία και θέλω να πιστεύω ότι η νέα διοίκηση θα ενσκήψει στα προβλήματα και θα αυτά βρουν ένα βήμα προβολής.

Δείτε τη δήλωση του Γιάννη Ρεκλείτη