ΕΕΘ:Συνέντευξη Τύπου για αυξήσεις στις τιμές των καπνικών προϊόντων

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας : Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες...

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας : Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν για τον κλάδο των Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων οι νέες αυξήσεις στις τιμές των καπνικών προϊόντων.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΟΛΩΝ
Πρόσκληση
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης   και η Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας   σας προσκαλούν σε κοινή Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν για τον κλάδο των Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων οι νέες αυξήσεις στις τιμές των καπνικών προϊόντων.
Στη Συνέντευξη Τύπου θα αναλυθούν τα νέα χαράτσια, καθώς και οι επιπτώσεις τους όχι μόνο για τους καταναλωτές αλλά και για την αλυσίδα των επαγγελματιών στο εμπόριο των προϊόντων καπνού.   Τη Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου    και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Πλ. Αριστοτέλους 27- Α’ Όροφος),   ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Μιχάλης Ζορπίδης   και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας Κων/νος Ιακώβου.