Έκθεση – Συνέδριο στην Αμερική «HERMES ΕΧΡΟ» από 2 έως 9 Απριλίου 2020

Έκθεση – Συνέδριο στην Αμερική «HERMES  ΕΧΡΟ» από 2 έως 9  Απριλίου 2020

 «Trade, Tourism and Investment Opportunities Through Gastronomy»

Το Ελληνοτουρκικό & Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Αμερικανική εταιρία «HERMES  ΕΧΡΟ»  με έδρα τη Φιλαδέλφεια U.S.A  σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στην 29η Επιχειρηματική Έκθεση και Συνέδριο ‘’HERMES EXPO’’ που διοργανώνεται σε 4 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής:

Σικάγο (02 Απριλίου), Ουάσιγκτον (06 Απριλίου), Φιλαδέλφεια (08 Απριλίου), και Νέα Υόρκη (09 Απριλίου 2020).

           Σκοπός μας είναι:

  • Να ενισχύσουμε τους εξαγωγείς  δίνοντάς τους διέξοδο στην Αμερικανική Αγορά για συνεργασία σε μόνιμη βάση, με Επιχειρήσεις της Ελληνικής Ομογένειας αλλά  και Αμερικανικές.
  • Να προβάλλουμε τα τοπικά προϊόντα της χώρας μας στην Αμερική, έχοντας ως εφαλτήριο τους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
  • Να ενισχύσουμε τον Συνεδριακό, Γαστρονομικό, Ιατρικό και Θρησκευτικό Τουρισμό της Ελλάδος στις ΗΠΑ.
  • Να αναδείξουμε τους Δήμους και τις Ελληνικές Περιφέρειες, έτσι ώστε να δείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών τους στους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
  • Να τιμήσουμε τους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες στο Επίσημο Δείπνο του Ερμή την 8η Απριλίου 2020 με την παρουσία 300 και πλέον ΕλληνοΑμερικανών και Αμερικανών Επιχειρηματιών.
  • Η «HERMES EXPO» είναι η ετήσια, Έκθεση δικτύωσης και προβολής Επιχειρηματιών, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Ελλάδας στην ΑΓΟΡΑ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με ιστορία 29 ετών.

Στόχος μας είναι η διευκόλυνση των Ελληνικών Επιχειρήσεων για  τη σύναψη Εμπορικών Συμφωνιών και η Προώθηση των Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αμερικανική Ήπειρο.

Για κάθε Ελληνική Επιχείρηση – Εκθέτη, θα έχουμε προγραμματισμένες συγκεκριμένες συναντήσεις Β2Β από 3 – 5 Αμερικανικές & Ελληνοαμερικανικές Επιχειρήσεις ανά πόλη:

( Σικάγο – Ουάσιγκτον – Φιλαδέλφεια – Νέα Υόρκη).

Υπεύθυνη  για την Έκθεση,

Διονυσία Κατσανούλη

Τηλ: 2117000264 – 267