ΕΜΙΤΤ 2020 – Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας, 30/1 έως 02/2 στην Κωνσταντινούπολη

                                                                  ΕΜΙΤΤ 2020

                 24th East Mediterranean International Tourism & Travel Exhibition

                                           30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σας καλεί να συμμετέχετε ως Εκθέτες στη μεγαλύτερη Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Μια εκ των κορυφαίων Τουριστικών Εκθέσεων στον κόσμο η EMITT προσελκύει ετησίως πάνω από 60.000 Επαγγελματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας καθώς και Τουρίστες που αναζητούν νέες, ευκαιρίες στο χώρο, Προορισμούς και Εταιρείες Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών από όλο τον κόσμο.

Η EMITT είναι μια πολύτιμη επαγγελματική Έκθεση που προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας στην Τουρκία και αλλά τις Διεθνείς Τουριστικές Αγορές. Με πληθώρα κρατικών περιπτέρων, προορισμούς διακοπών, χειμερινού και θερινού τουρισμού, τουριστικά και ξενοδοχειακά κέντρα, ταξιδιωτικών πρακτόρων κλπ.

Κάθε χρόνο, δημιουργούνται καινούργιες συνεργασίες μέσω της EMITT, της κορυφαίας Έκθεσης Ταξιδιών και Τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Ταξιδιών, μια εκ των τεσσάρων κορυφαίων Εκθέσεων στον κόσμο, σας δίδεται η ευκαιρία για νέες επαφές και να ενισχύσετε την παρουσία σας στην τουριστική αγορά!!!

Ως εκθέτες θα συνεργαστείτε με  πλήθος κορυφαίων Επαγγελματιών της Τουριστικής Βιομηχανίας, αγοραστές – κλειδιά, με κύριο στόχο να βρείτε  νέες και ευκαιρίες και προϊόντα, καθώς και μεγάλο αριθμό  τουριστών, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας απευθείας στον καταναλωτή!

Στην EMITT δίνουν το παρόν:

1.200 Εκθέτες από 94 χώρες.
13.875 Επαγγελματίες επισκέπτες.
19.662 Ιδιώτες επισκέπτες.

Με κορυφαίες τις: Τουρκία, Ελλάδα, Κύπρος, Ινδία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Ιράν, Γερμανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Αζερμπαϊτζάν, Αλγερία καθώς και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. 

Πληροφορίες: Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο

27 K.Varnali Str, Kifissia, 14671 Tel: 2117000264-7  Fax: 2110127466

E Mail: [email protected]  Website: www.etee.gr