Εμπορική έκθεση Μεσογείου – FOOD’IN SUD 26 – 28 Ιανουαρίου 2020, στην Μασσαλία της Γαλλίας

H FOOD’IN SUD είναι Εμπορική έκθεση της Μεσογείου για όλους τους επαγγελματίες στον τομέα των υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας.

Στοχεύει να προωθήσει τις προσφορές και τις ιδιαιτερότητες αυτής της αγοράς, να υποστηρίξει την εξέλιξη της υπηρεσίας τροφίμων και να προβάλει τη μαγειρική κληρονομιά της περιοχής της Μεσογείου.

Πρόκειται για μια επιχειρηματική εκδήλωση με επιχειρηματικές συναντήσεις για τους εκθέτες: άμεση σύνδεση με στοχευμένους αγοραστές μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Σε σύγκριση με άλλες σημαντικές Εκθέσεις στη Γαλλία (SIAL και Sirha), η Food in Sud δίνει έμφαση στη Μεσόγειο. Αυτό επιτρέπει στον διοργανωτή, την Safim, τη δυνατότητα να προσφέρει σε νέους ξένους εκθέτες διάφορες εξατομικευμένες υπηρεσίες:

  • Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων με στοχευμένους πελάτες: εστιατόρια, ανεξάρτητα ξενοδοχεία.
  • Μια πλατφόρμα B2B είναι διαθέσιμη με ιδιαίτερη έμφαση σε αγοραστές που ενδιαφέρονται για Έλληνες προμηθευτές.
  • Εθνική και διεθνής επικοινωνιακή εκστρατεία, στοχευμένο μάρκετινγκ και ψηφιακή επικοινωνία, δελτία τύπου και ειδικά ενημερωτικά δελτία.
  • Δυνατότητα ad hoc συμπράξεων
  • Εκδήλωση Στιγμιότυπο για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Food’in Sud:
    • Σημαντική επικοινωνία σχετικά με αυτό το θέμα (ιστότοπος, κοινωνικά δίκτυα, δελτίο τύπου, κιτ)
    • Συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης
    • Οργάνωση επαφών με ιδρύματα και επαγγελματικούς συλλόγους