Επιχειρηματική Αποστολή σε Μεξικό, Παναμά και Χιλή, 30/3-8/4/2020

Επιχειρηματική Αποστολή σε Μεξικό, Παναμά και Χιλή,  30/3-8/4/2020

Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, του ΕΒΕΑ, του ΠΣΕ και του ΣΕΚ, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Μεξικό (πόλη του Μεξικού), τον Παναμά (πόλη του Παναμά) και τη Χιλή (Σαντιάγο), από 1 Απριλίου έως 6 Απριλίου 2020, με αναχώρηση την Δευτέρα 30 Μαρτίου και επιστροφή την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μ. Βαρβιτσιώτης.

Τα επιχειρηματικά φόρα και οι Β2Β συναντήσεις θα διοργανωθούν σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Εισαγωγέων και Εξαγωγέων του Μεξικού (ANIERM-Acociation National de Importadores y Exportadores de la Republica Mexicana), το Εμπορικό Επιμελητήριο Σαντιάγο (Cámara de Comercio de Santiago) και το Ελληνικό Προξενείο στον Παναμά.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Δευτέρα 3 Φεβρουάριου 2020, τη σχετική δήλωση εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: τηλ. 211 500 6121, email. [email protected]) και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου: τηλ. 2310 535333, email. [email protected]).