Επιχειρηματική Αποστολή στην Σερβία 4-6 Μαρτίου 2020, Βελιγράδι

 Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), ο ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων και ο Οργανισμός Enterprise Greece, με την υποστήριξη του ΣΕΒ, ΠΣΕ και ΣΕΚ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν  Επιχειρηματική Αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας το διάστημα 4-6 Μαρτίου 2020. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βελιγράδι και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερβίας.

Οι κλάδοι οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν είναι κυρίως: τρόφιμα,  κατασκευές – δομικά υλικά,  καινοτομία & τομέας πληροφορικής (ICT), εφοδιαστική αλυσίδα και  φαρμακευτικά προϊόντα – καλλυντικά.

Το Επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 όπου θα διεξαχθούν οι  διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και σέρβικες επιχειρήσεις, στο ξενοδοχείο Metropol Palace, 5*, Bulevar kralja Aleksandra 69, Βελιγράδι.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ (τηλ. 210 3382342-466) και τον ΣΕΒΕ (τηλ. 2310 535333).