Επίσημη παρουσίαση του Portal e-akinita.gr το Σάββατο 24/02

Ημερίδα του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.).

Ημερίδα για την επίσημη παρουσίαση του νέου Portal  www.e-akinita.gr -με τη συμμετοχή μεσιτικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα και σχετικών φορέων- πραγματοποιεί ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής  (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00-14:00 στο ξενοδοχείο "TITANIA" (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα).
Το νέο portal λειτουργεί από τις αρχές του έτους με νέους κανόνες, διαφορετικές προϋποθέσεις και  ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική. Το πρόβλημα των διπλών εγγραφών, των παραμεσιτών, των ψεύτικων αγγελιών και όλων των άλλων τραγελαφικών τα οποία συμβαίνουν στην ευρύτερη αγορά, στο www.e-akinita.gr απλά δεν υπάρχουν! Υπάρχουν μόνο νόμιμοι μεσίτες με πραγματικές αγγελίες και χωρίς τεχνάσματα.
Η συντονιστική ομάδα του νέου portal,  υπό την εποπτεία του νέου προέδρου του Συλλόγου, Λευτέρη Ποταμιάνου, και την αρωγή του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία αποστολής όλων των απαραίτητων στοιχείων και πληροφοριών στους  παρόχους μεσιτικών προγραμμάτων όπως Orbit, e-agents, illusion, Theoware, G&G, με αποτέλεσμα η διαδικασία γεφύρωσης του νέου portal  με το οποιοδήποτε μεσιτικό πρόγραμμα να είναι απλή, γρήγορη και δωρεάν.
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως ακολούθως:
11:00 – 12:30: Παρουσίαση του e-akinita με πλήρη ανάλυση και επίδειξη όλων των δυνατοτήτων του Portal.
12:30- 12:50: Διάλειμμα.
12:50-14:00: Διευκρινίσεις και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θα θέσουν οι παρευρισκόμενοι.