Επιχειρηματική αποστολή από το Πακιστάν στο ΕΕΑ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δίνει σταθερά έμφαση στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δίνει σταθερά έμφαση στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη της οικονομίας.
Αποδεικνύοντας στην πράξη την πεποίθησή του αυτή, το ΕΕΑ θα υποδεχθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στα γραφεία του πολυμελή επιχειρηματική αποστολή από το Πακιστάν.
Σε συνεργασία με το Ελληνο – Πακιστανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας, θα πραγματοποιηθεί, στις 10 το πρωί σε αίθουσα του Επιμελητηρίου (2ος όροφος, Πανεπιστημίου 44) ημερίδα ενημέρωσης για τις ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριοποίησης στην αγορά του Πακιστάν και τις δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα για τους επιχειρηματίες των άλλων χωρών, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία και για Β2Β συναντήσεις με τους αντιπροσώπους των 28 επιλεγμένων πακιστανικών επιχειρήσεων.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης του Πακιστάν στην Αθήνα κ. Khalid Usman Qaiser.
 
 
Στην αποστολή, η οποία θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 29 Ιουνίου, μετέχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από το Πακιστάν που δραστηριοποιούνται σε τομείς μεταξύ των οποίων: υφάσματα, ηλεκτρικός εξοπλισμός, έρευνα και ανάπτυξη, αγροτικά προϊόντα, φάρμακα, βιομηχανία καπνού, αυτοκινητοβιομηχανίες, υποδομές κ.λπ.
Σημειώνεται ότι η επιχειρηματική αποστολή οργανώθηκε από το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο GPCCI και την Ομοσπονδίας Λαχώρης, FPCCI.
 
Είχε προηγηθεί, στις 8 Μαΐου 2018, συνάντηση του Προέδρου του ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα, στην οποία μετείχαν ακόμη ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόξενος κ. Yawar Abbas, η ιδρύτρια και πρόεδρος του νεοσυσταθέντος Ελληνο-Πακιστανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Ρουμπίνα Μαρκοπούλου και ο επίτιμος αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Ν. Τζεν (φωτογραφία).