Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση του ΕΕΑ για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

 

 

 

BINTEO

Καλωσόρισμα από την Πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας κ. Χριστίνα Φυτέα:

Παρουσίαση της εκδήλωσης από τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, Γενική Διευθύντρια GR Times

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου:

Στο πρώτο μέρος της συζήτησης συμμετείχαν η κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης , η κα. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής της ΝΔ, η κα. Εύα Καΐλή, Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, η κα. Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος ΔΙΚΤΥΟΥ, πρώην Επίτροπος ΕΕ & πρώην Υπουργός, και η κα. Σοφία Οικονομάκου, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, πρώην πρόεδρος ΕΕΑ και πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Επιμελητηρίου. Ακολούθησε η ομιλία της κ. Φυτέα για την «Επιχειρηματική Ευφυΐα».

Η ομιλία του κ. Δημήτρη Κουτσοθεόδωρου, Συμβούλου Επιχειρηματικότητας, μέλους Business Daemons, για «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα & Ψηφιακή Καινοτομία».

Για το γυναικείο επιχειρείν στην πράξη μίλησαν, στο δεύτερο μέρος της συζήτησης, τρεις γυναίκες επιχειρηματίες -οι κυρίες Μαριάννα Λαγουμίδη, Owner i-paidi.gr, Ψυχοπαιδαγωγός, coach στη ΔΕΠ-Υ, Λίλα Καραγιάννη, CEO KOORELOO, και Γιολάντα Κολλιοπούλου, Founder & Chief Creative Director: The Flying Pot.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην επιχειρηματία κα. Μαρία Ντάβου, επικεφαλής της εταιρίας «ΝΤΑΒΟΥ Α.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται από το 1965 στην αγορά διακίνησης προϊόντων σε περίπτερα, μίνι μάρκετ και σημεία μικρής λιανικής.

Δείτε ακόμη:

Με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση του ΕΕΑ για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα