Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Το Ε.Ε.Α. συνδράμει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και με νέες ψηφιοποιημένες υπηρεσίες» – (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση για τις βραβεύσεις του Π.Σ.Α.Σ. – Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων – στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μίλησε με υπερηφάνεια και συγκίνηση για τον κλάδο που τον ανέδειξε και υπογράμμισε τη δύναμη και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της αγοράς και την οικονομία του τόπου.

Αφού συνεχάρη τους συμβούλους που διακρίθηκαν και επιβραβεύθηκαν για τη συνέπεια και την υψηλή αποτελεσματικότητα της δουλειάς τους, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. αναφέρθηκε στη σύμπνοια που διέπει τον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, γεγονός που έχει επιτευχθεί, όπως είπε, χάρη στη συνεργασία των Επιμελητηρίων, των Σωματείων, των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και τη μέριμνα της πολιτείας όποτε αυτή ζητείται ή ζητήθηκε στο παρελθόν.

Ο κ . Χατζηθεοδοσίου στάθηκε στους ισχυρούς δεσμούς του Ε.Ε.Α. και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αναλύοντας μάλιστα τις νέες ψηφιοποιημένες υπηρεσίες που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρέχει και στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, έκανε λόγο για πρωτοβουλίες και δράσεις του Επιμελητηρίου – μέσω της ψηφιοποίησης – που στοχεύουν στην ισχυροποίηση, την εξέλιξη του κλάδου και τη συνεχή επιμόρφωση των επαγγελματιών του.

Τέλος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, διεξοδικά αναφερόμενος στη θέση του Ε.Ε.Α. και των Σωματείων, σημείωσε τη σημασία της άμεσης επίλυσης του θέματος με την ασφαλιστική εταιρεία NN Hellas όσον αφορά στη στάση της απέναντι στον Νόμο 4583/18.

Στην «κορυφαία βραδιά» του Π.Σ.Α.Σ από πλευράς Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών παρέστησαν και οι κύριοι Νίκος Γρέντζελος και Δημήτρης Γαβαλάκης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου: