ΓΣΕΒΕΕ: Κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα

Να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους για μια ημέρα, καλεί για αύριο η ΓΣΕΒΕΕ τα μέλη της...

 

Να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους για μια ημέρα, καλεί για αύριο η ΓΣΕΒΕΕ τα μέλη της και να συγκεντρωθούν σε κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ και στην Αθήνα έξω από το υπουργείο εργασίας στις 10.30, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει έμποροι και επαγγελματίες.

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σε όλη την χώρα  

 

ΚΡΗΤΗ:Θα κάψουν τα ειδοποιητήρια 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις, τις οποίες εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ αποκλείοντας το κατάστημα του ΟΑΕΕ στην Πλ. Κορνάρου, οδός Γιαννιτσών, στις 7 το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, με ευθύνη των Δ.Σ. των σωματείων μελών, θα συγκεντρωθούν και θα καούν τα ειδοποιητήρια κατάσχεσης που έχει αποστείλει ο ΟΑΕΕ.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:Σε ένδικα μέσα κατά ΟΑΕΕ το επιμελητήριο

 Άσκηση ένδικων μέσων κατά του ΟΑΕΕ για τον καθορισμό του ύψους των εισφορών σύμφωνα με τα Π.Δ. για τον διαχωρισμό του ύψους των εισφορών της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από τις εισφορές του συνταξιοδοτικού κλάδου, για την διεκδίκηση εκ μέρους του Ο.Α.Ε.Ε. εισφορών για υπηρεσίες που ουδέποτε παρείχε και για τη μαζική αποστολή επιστολών προς τους ασφαλισμένους του με τρόπο που αντίκειται στις διοικητικές διαδικασίες.