Ψηφιακός Βοηθός Ε.Ε.Α.

Σήμερα στις 20:00 – «Γυναίκα και Μαστός, Μια Σχέση Ζωής» – Εκδήλωση ευαισθητοποίησης με κεντρική ομιλήτρια τη Νατάσα Παζαΐτη

Μοιράσου το στο

Σήμερα στις 20:00 – «Γυναίκα και Μαστός, Μια Σχέση Ζωής» – Εκδήλωση ευαισθητοποίησης με κεντρική ομιλήτρια τη Νατάσα Παζαΐτη

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και ο Σύλλογος Επιστημόνων Χαλανδρίου «Ευριπίδης» διοργανώνουν εκδήλωση – ομιλία ευαισθητοποίησης με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα:

«Γυναίκα και Μαστός, Μια Σχέση Ζωής»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026 και ώρα 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Χαλάνδρι).

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Νατάσα Παζαΐτη, MD, PhD, FEBS, Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού και Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας & Αποκατάστασης Μαστού, η οποία θα αναπτύξει κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Την εκδήλωση χαιρετίζουν: •    Γ. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Ε.Ε.Α. •    Η. Ντάβαρης, Πρόεδρος “ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ”

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από ένα θέμα που αφορά άμεσα κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης, της επιστημονικής γνώσης και της έγκυρης ιατρικής καθοδήγησης.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών, επιστημονικών και πολιτιστικών δράσεων του Ε.Ε.Α., με έμφαση στη στήριξη της γυναίκας και της οικογένειας.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για όλους μας.

Μοιράσου το στο

Αναζήτηση