Η Γλυφάδα αντιστέκεται στην κρίση –videos-

Η Γλυφάδα είναι το κέντρο αναφοράς για όλα τα νότια προάστια της Αττικής. Η κρίση όμως δεν κάνει εξαιρέσεις.

Η Γλυφάδα είναι το κέντρο αναφοράς για όλα τα νότια προάστια της Αττικής. Μία πόλη που ζει εδώ και δεκαετίες στους δικούς της αναπτυξιακούς  ρυθμούς.

 

Η κρίση όμως δεν κάνει εξαιρέσεις. Χτύπησε και τα καταστήματα της Γλυφάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσουν οι επιχειρηματίες της περιοχής με  μεταβολή στις δραστηριότητές τους, στρεφόμενοι κυρίως στις υπηρεσίες εστίασης και αναψυχής προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την κρίση. Αυτές οι αλλαγές όμως αρχίζουν και αλλάζουν και τη φυσιογνωμία της πόλης. Το που θα καταλήξει είναι ακόμη άγνωστο.

 

Για τα προβλήματα αυτά καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίση μιλάνε αποκλειστικά στο www.eea.gr η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά κι ο πρώην αντιδήμαρχος Γλυφάδας και  Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Νίκος Λεβετσοβίτης.

 

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά μιλάει για το κλείσιμο των επιχειρήσεων αναφέροντας ότι «όσα καταστήματα έχουμε απομείνει παλεύουμε, αγωνιζόμαστε πάρα πολύ»

 

 

Ο κ. Νίκος Λεβετσοβίτης μιλάει για τα προβλήματα των επιχειρήσεων της Γλυφάδας, για τις προσπάθειες που έχει κάνει ως Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ για τη στήριξη τους, αλλά και την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου που άνοιξε υποκατάστημα στην πόλη της Γλυφάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των επιχειρήσεων των νοτίων προαστείων.