Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΕΕΑ

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ευχήθηκε καλή χρονιά στους εργαζόμενους και υπογράμμισε τον κοινό στόχο περαιτέρω εκσυχρονισμού του Επιμελητηρίου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, η Διοικητική Επιτροπή και οι εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ευχήθηκε καλή χρονιά στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους και τόνισε εκ νέου την αναβαθμισμένη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται, με τη συμβολή των υπαλλήλων, προς τα μέλη του Επιμελητηρίου.
Εστίασε στη δημιουργία νέων μονάδων από το ΕΕΑ που θα παρέχουν επιπλέον υπηρεσίες και υπογράμμισε τον κοινό στόχο του περαιτέρω εκσυχρονισμού του Επιμελητηρίου.
Αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα της αγοράς κτηρίου "αντάξιου του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας", για το οποίο είπε ότι "δεν σταματά".
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΕΑ κ. Χρήστος Αλεξόπουλος ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, εκ μέρους των υπαλλήλων του Επιμελητηρίου, καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευόδωση των προσδοκιών τους. Τους συνεχάρη ακόμη για την εκλογή τους και ευχήθηκε να έχουν μία καλή και πετυχημένη θητεία.
«Τα τελευταία χρόνια έχει επιτευχθεί σημαντικό έργο από το Επιμελητήριο μας  τόσο στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμισή του, όσο και στην παροχή ουσιαστικότερων  υπηρεσιών  προς τα μέλη μας», επισήμανε ο κ. Αλεξόπουλος.   
Ευχαρίστησε ακόμη τους συναδέλφους του για την  υποστήριξή  τους,  στην υλοποίηση των στόχων και  επιδιώξεων που θέτει η Διοίκηση, και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην εξυπηρέτηση των μελών του ΕΕΑ. 
Τις ευχές του προς τους παρευρισκόμενους για τη νέα χρόνια έδωσε και ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων κ. Μιχάλης Γιάγκας, τονίζοντας κι εκείνος ότι στόχος όλων είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα μέλη. 
Το «παρών» στην κοπή έδωσαν όλα τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής, ο Γ΄Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος.
Παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθήνας – Πειραιά, κ. Γιάννης Σταματελόπουλος, και η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων, κα. Παρασκευή Γιοβανοπούλου.
 
 
Ο «τυχερός» που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Ζαχαρίας Σταμάτης, υπάλληλος του ΕΕΑ.

 

* Στη φωτογραφία (από αριστερά) ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΕΑ, κ. Χρήστος Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων, κ. Μιχάλης Γιάγκας, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο κ. Ζαχαρίας Σταμάτης, εργαζόμενος στο ΕΕΑ.

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ