Κοπή της πίτας των Υπαλλήλων των Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθήνας και Πειραιά

Σε μία βραδιά που κυριάρχησαν το κέφι και ο χορός, οι εργαζόμενοι των Επιμελητηρίων αντάλλαξαν ευχές για το 2020 και έκοψαν την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε κεντρικό μπαράκι της Αθήνας.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8/2/2020 και  ξεκίνησε με τοποθετήσεις και χαιρετισμούς από εκπροσώπους των εργαζομένων αλλά και από μέλη Διοικήσεων των Επιμελητηρίων.

 

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Ιωάννης  Σταματελόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων  Αθήνας Πειραιά, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχουν επιτελέσει τα τελευταία χρόνια τα Επιμελητήρια, καθώς και στον εκσυγχρονισμό τους αλλά και στην παροχή ουσιαστικότερων & ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη τους.

«Ο στόχος της ταχύτερης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης των επιχειρηματιών μελών μας, αλλά και της αναβάθμισης του Επιμελητηριακού θεσμού είναι κοινός.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την υποστήριξή τους, στην υλοποίηση των στόχων που θέτουν οι Διοικήσεις μας, και σας διαβεβαιώ ότι η συνεργασία όλων μας είναι δεδομένη με σκοπό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Είμαστε σίγουροι ότι η μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία μας θα είναι οδηγός για το μέλλον και θα ήθελα να σας  ευχαριστήσω για την στήριξη που παρέχεται στα συλλογικά όργανα των υπαλλήλων», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σταματελόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου στον χαιρετισμό του τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων στην δημιουργία συνθηκών οικονομικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων, την ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού τους με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, αλλά και την αναγνώριση του έργου που επιτελούν  με την παροχή νέων αρμοδιοτήτων από την πολιτεία, ενώ ευχήθηκε το 2020 να είναι έτος ανάταξης της επιχειρηματικότητας και προόδου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά και εστίασε –μεταξύ άλλων- στην αναβάθμιση των Επιμελητηρίων και στην στήριξη που προσέφεραν στις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της δεκαετούς οικονομικής κρίσης.

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Β.Ε.Α κ. Κωνσταντίνος Δαμίγος τόνισε ότι σύσσωμος ο επιμελητηριακός κόσμος πιστεύει σε μια γενικότερη βελτίωση των συνθηκών της εργασίας και ευρύτερα της ζωής όλων, στάθηκε στις αυξημένες προσδοκίες των ανθρώπων της αγοράς και επεσήμανε ότι στην εποχή της 4ης  Βιομηχανικής Επανάστασης οι επιχειρήσεις θα βρεθούν αντιμέτωπες και πάλι, με σκληρό ανταγωνισμό και απαιτήσεις. Για αυτό τον λόγο προέτρεψε να υπάρξει στενή συνεργασία και κάλεσε Διοικήσεις και Υπαλλήλους να εστιάσουν στον κοινό στόχο που είναι η υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των μελών και η αναβάθμιση του κύρους των Επιμελητηρίων.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Β.Ε.Α κ. Παύλος Ραβάνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Α. κ. Νικόλαος Γρέντζελος, o Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α  κ. Δημήτριος Γαβαλάκης, , ο Β’ Αντιπρόεδρος Β.Ε.Α. κ. Ρήνας  Ευάγγελος, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Β.Ε.Α. κ. Ιωάννης Μάνος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Π. κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. κ.κ.  Νικόλαος Λεβετσοβίτης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Βασίλειος Καρναχωρίτης.

 

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος Ο. Σ.Υ.Ε (Ομοσπονδία συλλογών υπάλληλων Επιμελητηρίων) κ. Μιχάλης Γιάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα λειτουργίας του Γ.Ε.ΜΗ – των αρμοδιοτήτων που μεταφέρθηκαν από τις περιφέρειες  στα  Επιμελητήρια – καθώς και στην ένταξη των Υπαλλήλων στα Επιμελητήρια από τις Αστικές Εταιρείες στις οποίες υπηρετούσαν.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ε.Β.Ε.Α. κ. Γιώτα Αθανασίου.