Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μελέτη του Ε.Ε.Α. για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, την Πέμπτη 24/9, στις 13:00 – Παρέμβαση και του Φ. Κουρμούση για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πιστό στη δέσμευση του για έμπρακτη στήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών, έχει προχωρήσει στην εκπόνηση μελετών για σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Οι μελέτες αυτές μπορούν να βοηθήσουν στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για το σύγχρονο επιχειρείν και να αποτελέσουν ένα πολύτιμο «εργαλείο» για τους επαγγελματίες, ώστε να έχουν πλήρη γνώση για τις αναγκαίες ενέργειες ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του κάθε κλάδου και ανταπόκρισης του στις σύγχρονες και απαιτητικές προκλήσεις.

Η παρουσίαση της κάθε μελέτης θα γίνεται ξεχωριστά και σε αυτό το πλαίσιο της Πέμπτη 24/9/2020, στις 13:00, θα παρουσιαστεί από το Ε.Ε.Α. σε διαδικτυακή εκδήλωση η μελέτη, που έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με την ICAP, για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Εκτός όμως από την παρουσίαση της συγκεκριμένης μελέτης, θα υπάρξει παρέμβαση και του Ειδικού Γραμματέα Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, στις 13:30, ο οποίος θα προχωρήσει σε ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ».

Παρευρισκόμενοι:

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Ε.Ε.Α.

Γεώργιος Ζηκόπουλος, Πρόεδρος Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ.

Επιστήμονες – αναλυτές ICAP

Ώρα έναρξης: 13.00

Για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε απαιτείται η συμπλήρωση φόρμας: