Ν. Κογιουμτσής στην ΕΡΤ1 για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, εν μέσω κορονοϊού

Για τις φετινές, εν μέσω κορονοϊού, ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, μίλησε στην ΕΡΤ1 ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκος Κογιουμτσής.

Σε συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή (29/10/2020), ο κ. Κογιουμτσής επισήμανε ότι παρά το γεγονός πως πρόκειται για μία δύσκολη χρονική περίοδο, ο εμπορικός κόσμος ευελπιστεί ότι θα προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό, με συμφέρουσες προσφορές.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών που θα έχουν στην αγορά, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. τόνισε ότι ένα τοπικό lockdown «θα είναι ίσως η ταφόπλακα για χιλιάδες επιχειρήσεις που απασχολούν και χιλιάδες εργαζόμενους» και αυτή τη στιγμή «είναι οριακά με το λουκέτο στο χέρι».

Ο κ. Κογιουμτσής υπογράμμισε την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας από όλους, ζητώντας παράλληλα από την Πολιτεία να εστιάσει στο ζήτημα των μέσων μαζικής μεταφοράς, αλλά και από τον Δήμο να διευκολύνει στο θέμα του πάρκινγκ ώστε οι πολίτες να μπορούν να επισκεφθούν την Αθήνα με τα οχήματά τους.

 

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: