Ψηφιακός Βοηθός Ε.Ε.Α.

N. Παπαθανάσης: Γάμοι με μουσική, αλλά χωρίς χορό

Μοιράσου το στο

N. Παπαθανάσης: Γάμοι με μουσική, αλλά χωρίς χορό

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Από τις έξι” για τη χαλάρωση των μέτρων, τη μουσική, την αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις και τα self test.

“Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο”, δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

Σε ό,τι αφορά τη μουσική σημείωσε ότι “όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες”.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.

“Από 1ης Ιουλίου οι λοιμωξιολόγοι έκριναν ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαθανάσης, ενώ μιλώντας για τους γάμους διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι θα ψυχαγωγούνται με μουσική αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν.

Πηγή: www.ertnews.gr

Μοιράσου το στο

Αναζήτηση