Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου μίλησε για την επιχειρηματικότητα σε εκδήλωση στο Ίλιον

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου με έδρα το Ίλιον, παραβρέθηκε την Τετάρτη 17/4/2019 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της περιοχής και μίλησε αναλυτικά για την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Στο πάνελ ήταν επίσης ο γνωστός φοροτεχνικός κ. Σπύρος Τσαγκάρης ο οποίος μίλησε για τη φορολογία και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Από αριστερά: Ο φοροτεχνικός Σπύρος Τσαγκάρης, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ειδικά σε θέματα υπερφορολόγησης και ληξιπρόθεσμων οφειλών, μίλησε για τις προοπτικές ανάκαμψης που έχει η οικονομία της χώρας εφόσον στηριχθεί η επιχειρηματικότητα, ενημέρωσε το κοινό για τη επερχόμενη ρύθμιση των 120 δόσεων και τόνισε την ανάγκη ανάληψης δράσεων από την πλευρά της κυβέρνησης για την ελάφρυνση των μικρομεσαίων. Επίσης εστίασε στην ανάγκη ενός σταθερού φορολογικού συστήματος έτσι ώστε να τονωθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον. Παράλληλα κατέθεσε τις προτάσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την οριστική έξοδο από την κρίση.

Στην εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος και η βουλευτής της ΝΔ κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Από αριστερά: Ο κ. Π. Γιαννόπουλος, μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ, ο κ. Σπ. Δαμιανός, μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ, ο κ. Δ. Βαρδακώστας, μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ και πρόεδρος της «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ», ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ν. Γρέντζελος,