Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου άνοιξε τις πύλες του το Φόρουμ των Δελφών που πλέον έχει εξελιχθεί σε πυλώνα επιρροής στην Ευρώπη.

Με εκπροσώπους από 24 χώρες, 500 ομιλητές από όλο τον κόσμο και 2.500 συνέδρους, η διεθνής συνδιάσκεψη που φέτος φέρει τον τίτλο “Inclusive Growth” (Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς),  θα διαρκέσει έως την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Στο Φόρουμ όπου θα παρευρεθεί η Πολιτειακή και Πολιτική ηγεσία της χώρας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στις 15.45 στην αίθουσα Διόνυσος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. θα διατυπώσει τις απόψεις του για τα προβλήματα και τις προκλήσεις του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος. Μεταξύ των ομιλητών στο ίδιο πάνελ θα βρίσκονται η Υπουργός Εργασίας κα Έφη Αχτσιόγλου, o Γενικός Διευθυντής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κομισιόν κ. Joost Korte, η πρώην Υπουργός κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νότης Μηταράκης, πανεπιστημιακοί καθώς και στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.