Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. στον ΣΚΑΪ για τα δωρεάν rapid test σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, τα μέλη των οικογενειών τους και τους εργαζομένους τους

Την πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, για  τη δωρεάν διενέργεια rapid test σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, τα μέλη των οικογενειών τους και τους εργαζομένους τους, ανέδειξε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, την Τρίτη 11 Μαΐου 2021.

Από το Περιστέρι, ένα από τα τέσσερα σημεία διενέργειας των test, ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε για ακόμη μία φορά ότι «υγεία και οικονομία πάνε μαζί», εξηγώντας πως με την πρωτοβουλία αυτή του Ε.Ε.Α. καλύπτεται το κενό που υπάρχει μέχρι σήμερα, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι δικαιούνται δωρεάν self test, όχι όμως και οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες- μεταξύ των οποίων και οι καθηγητές των φροντιστηρίων που επανεκκίνησαν τη λειτουργία τους.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε τη σημασία τόσο των εμβολιασμών όσο και των διαγνωστικών τεστ προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό μία κανονικότητα, προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας.

Τα τέσσερα σημεία στα οποία γίνονται τα rapid test είναι:

  • Κεντρικός Τομέας: Δ/νση Δημόσιας Υγείας, Λ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα (Υπόγειο).
  • Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος Όροφος.
  • Νότιος Τομέας: Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, Λεωφόρος Ποσειδώνος.
  • Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση από τους δικαιούχους της φόρμας που υπάρχει στο eea.gr (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), προκειμένου να οριστεί ραντεβού.

Δείτε το βίντεο: