tuv-iso-logo

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. στη Γενική Συνέλευση της ΟΕΦΕ

Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/6/2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, που διεξήχθησαν σε ενωτικό κλίμα. Στη θέση του προέδρου της ΟΕΦΕ επανεξελέγη ομόφωνα ο Γιάννης Βαφειαδάκης.

 

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Προέδρου του Ε.Ε.Α.:

Φίλες και φίλοι χαιρετίζω την εκδήλωση σας και σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Πάντα αποδέχομαι με χαρά να συμμετέχω στις εκδηλώσεις σας, καθώς με τα τόσα χρόνια αγαστής συνεργασίας έχουμε αποκτήσει εξαιρετικές σχέσεις.

 • Αυτό εξάλλου φαίνεται και από την στήριξη που παρέχει το Επιμελητήριο στην Ομοσπονδία σας και γενικά στους φροντιστές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό βέβαια παίζει και ο πρόεδρος σας, ο Γιάννης Βαφειαδάκης, καθώς είναι και μέλος της διοικητικής επιτροπής του επιμελητηρίου μας.
 • Είναι πάρα πολλές οι φορές που μας καταθέτει αιτήματα με στόχο την στήριξη σας και εμείς ανταποκρινόμαστε άμεσα.
 • Επιτρέψτε μου λοιπόν να αναφέρω ορισμένες μόνο από τις δράσεις μας που σχετίζονται με σημαντικές παροχές προς τον κλάδο σας.
 • Προσφέραμε ψηφιακό εξοπλισμό για την πιο εύρυθμη λειτουργία των γραφείων, συμβάλλοντας έτσι στην επίλυση θεμάτων που σας απασχολούσαν. Εδώ και χρόνια στηρίζουμε την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων και βέβαια την ψηφιακή αναβάθμιση των φορέων που τις εκπροσωπούν, οπότε συναινέσαμε αμέσως στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας. Υπενθυμίζω ότι είμαστε το πρώτο πλήρες ψηφιοποιημένο Επιμελητήριο. Για αυτό και προτρέπουμε τα μέλη μας, ανεξαρτήτως επαγγελματικού κλάδου, να χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους τα νέα ψηφιακά εργαλεία, ενώ παράλληλα τα ενισχύουμε μέσω της δωρεάν δημιουργίας e-shop και ιστοσελίδων.
 • Διοργανώνονται, μέσω του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μαθήματα εξ αποστάσεως για τα μέλη σας, με τη γνωστή μέθοδο e-learning,. Πρόκειται για μία σημαντική παροχή η οποία προσφέρει δυνατότητες αναβάθμισης του κλάδου σας, με θεματολογία μαθημάτων όπως: Εξυπηρέτηση πελατών φροντιστηρίων, Τεχνικές επικοινωνίας με μαθητές και γονείς, Τεχνικές Social Media Marketing, Σεμινάριο επιτυχημένης ομιλίας και παρουσίασης, και αρκετά άλλα ακόμη που σίγουρα προσφέρουν γνώση και δεξιότητες στα μέλη σας.
 • Έχουμε παραχωρήσει δωρεάν την πλατφόρμα του Επιμελητηρίου μας για τη διοργάνωση αρκετών ενημερωτικών Webinars. Είναι μία ακόμα παροχή σημαντικού κόστους.
 • Παράλληλα υπάρχει οικονομική ενίσχυση από το ΕΕΑ για δράσεις που κάνετε.
 • Βλέπετε λοιπόν ότι η στήριξη μας είναι και έμπρακτη και συνεχής. Και το κυριότερο, ότι κάνουμε το κάνουμε με μεγάλη χαρά, καθώς βλέπουμε και το έργο που παράγεται. Ένας από τους βασικότερους στόχους του Επιμελητηρίου μας είναι να στέκεται δίπλα στα μέλη του και να συμβάλει γενικότερα στην τόνωση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Υπάρχει δηλαδή από την πλευρά μας συνέπεια λόγων και έργων.
 • Ειδικά αυτή την δύσκολη και ταυτόχρονα κρίσιμη περίοδο, με το κύμα της ακρίβειας να πλήττει όλα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, πρέπει να είμαστε περισσότερο ενωμένοι από ποτέ.
 • Έχουμε καταθέσει στοχευμένες προτάσεις για τη μείωση των τιμών στην ενέργεια που ακουμπούν και τις δικές δραστηριότητες, καθώς αν υιοθετηθούν από την κυβέρνηση μπορεί να μειώσουν αισθητά το λειτουργικό κόστος και των φροντιστηρίων.
 • Δηλαδή είμαστε δίπλα σας ποικιλοτρόπως και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Βαφειαδάκης δεν θα σταματήσει να μεταφέρει προς το ΕΕΑ αιτήματα του κλάδου και εμείς, όπως ήδη έχουμε αποδείξει, θα εργαζόμαστε για την υλοποίηση τους. Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια στην εκδήλωση σας.