Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ σε ημερίδα για τον Εξωδικαστικό στο Επ. Κεφαλληνίας

«Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες – Κόκκινα Δάνεια»

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες – Κόκκινα Δάνεια» διοργανώνει την Παρασκευή 26/10/2018 και ώρα 17:00, το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης.
Κεντρικός ομιλητής στην Ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Λεωφόρος Βεργωτή 131, Αργοστόλι), θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.
Ομιλητές θα είναι επίσης ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεδοσίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιάννης Βουτσινάς, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας-Ιθάκης κ. Σταύρος Σπαθής.
Στο επίκεντρο της ενημερωτικής εκδήλωσης θα βρεθεί η παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών, αγροτών.