ΟΒΕ: Ανάγκη άμεσων ρυθμίσεων για πρατήρια κάτω από πολυκατοικίες

ζητεί την άμεση ρύθμιση για την παραμονή των πρατηρίων καυσίμων κάτω από πολυκατοικίες

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με επιστολή της προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρ.Σπίρτζη ζητεί την άμεση ρύθμιση για την παραμονή των πρατηρίων καυσίμων κάτω από πολυκατοικίες.

 

Εισικότερα αναφέρει:

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

 

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, με συναίσθηση για την τρέχουσα κατάσταση και αφουγκραζόμενη την αγωνία όλων των συναδέλφων πρατηριούχων για τον τρόπο εφαρμογής του Ν. 4439/2016 από τις κατά τόπους αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών, αλλά και ειδικότερα, των εκατοντάδων συναδέλφων μας (κάτω από κτίρια, κοντά σε μη επιτρεπόμενες χρήσεις κλπ) των οποίων οι άδειες από τις 11 Δεκέμβρη 2017 κυριολεκτικά είναι στον αέρα, απευθύνεται προς εσάς ζητώντας την άμεση ψήφιση ενός νόμου που θα δίνει:

  • Ικανοποιητική παράταση (τουλάχιστον ενός έτους) για την προσαρμογή των πρατηριούχων κάτω από κτήρια από την ψήφιση του νέου νόμου.

  • Πρόβλεψη για παραμονή των πρατηριούχων κοντά σε μη επιτρεπόμενες χρήσεις με ικανοποιητική παράταση (τουλάχιστον ενός έτους) για την προσαρμογή τους.

  • Χρονική κάλυψη για τους ως άνω πρατηριούχους από τις 11Δεκέμβρη 2017 και εν συνεχεία.

  • Καθαρό και σαφή τρόπο για την προσαρμογή όλων των πρατηριούχων στο Ν. 4439/2016

 

Η Ομοσπονδία μας έχει και κατά το παρελθόν κάνει προτάσεις και ήμασταν είμαστε και θα είμαστε στη διάθεσή σας για να υποστηρίξουμε το έργο σας.

 

 

ΑΣΒ