Παρουσίαση του ΕΣΠΑ στην Αγ. Βαρβάρα

Νέα εκδήλωση παρουσίασης του ΕΣΠΑ από το ΕΕΑ με ελεύθερη συμμετοχή για τους επαγγελματίες στην Αγία Βαρβάρα

 

Το Ε.Ε.Α συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μελών του για το ΕΣΠΑ, πραγματοποιεί νέα εκδήλωση με ελεύθερη συμμετοχή για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες στην Αγία Βαρβάρα.

Όλα τα βασικά θέματα που σχετίζονται με τις προϋποθέσεις και  τις διαδικασίες υπαγωγής στο Πρόγραμμα, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και τα κίνητρα που δίνει το κράτος, θα αναλυθούν στην νέα ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Ε.Ε.Α.

Η εκδήλωση στην οποία θα γίνει παρουσίαση του Προγράμματος: “Ενίσχυση Μ.Μ.Ε που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών”, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2013, 'ωρα 6.00 μμ στη Στέγη Ποντίων (Μεγάλου Αλεξάνδρου 169 & Καραολή) του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Στόχος του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης. Επιπλέον, με την συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του ΕΣΠΑ, την ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής.