Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδα Χριστόπουλο, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα επιχειρηματικότητας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Χριστόπουλου αλλά και γενικότερα του Υπουργείου, καθώς πρόθεση της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. είναι η όσο το δυνατόν πιο στενή συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με στόχο την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και τη μετάβαση του επιχειρείν στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ο κ. Γρέντζελος, με την ιδιότητα του και ως Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής και με δεδομένο ότι οι διεκπεραιώσεις είναι μέρος του εισοδήματος των σχολών οδηγών, ζήτησε να δοθεί στους επαγγελματίες η δυνατότητα να βρίσκονται στην πλατφόρμα ως πιστοποιημένοι χρήστες, θέμα που είδε θετικά ο κ. Χριστόπουλος.

Τέλος, στην συνάντηση παρέστη και ο κ. Αθανάσιος Παναγόπουλος, προϊστάμενος στη Διεύθυνση Ψηφιακής Στρατηγικής.