Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών «ANUGA» 9-13 Οκτωβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «ANUGA» που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από 9-13 Οκτωβρίου 2021 στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE της Κολωνίας. Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Με 100 χρόνια εμπειρίας, η Anuga, η οποία διοργανώνεται κάθε δεύτερη χρονιά, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων. Το υψηλό επίπεδο διεθνοποίησης της έκθεσης προσελκύει πάνω από 165.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 198 χώρες, στους οποίους περιλαμβάνονται αγοραστές από κορυφαίες εταιρείες τροφίμων.

Όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι  την Πέμπτη 27/5/2021 με υποβολή σχετικής αίτησης, των παραστατικών που τη συνοδεύουν καθώς και υπεύθυνης δήλωσης θεωρημένης με το γνήσιο της υπογραφής (ακολουθούν συνημμένα) στην Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] (Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χωρίς υπογραφή ή τη σφραγίδα της επιχείρησης).

στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=39487:prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-symmetoxi-epixeiriseon-se-periptero-tis-perifereias-attikis-sti-diethni-ekthesi-trofimon-poton-anuga-9-13-oktovriou-2021&catid=246&Itemid=243

έχουν αναρτηθεί η πρόσκληση, η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση που αφορούν στην συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021», που θα πραγματοποιηθεί  9-13 Οκτωβρίου 2021.