Ρεκόρ διάρκειας και συμμετοχής στο webinar του Κλάδου των Αισθητικών

Με ρεκόρ διάρκειας (3,5 ώρες) και συμμετοχής (800+ συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο) ολοκληρώθηκε στις 2/5/2020 το webinar «COVID19 και εργαστήριο αισθητικής: Ξεπερνάμε το φόβο, εργαζόμαστε με ασφάλεια και αποδοτικότητα» που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας  (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε.) σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους της Ελλάδας και με την επιμέλεια του Σ.ΕΠ.Α.Ε που εκπροσωπεί την Αθήνα, καθώς και με τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ανέλυσε τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων και ειδικά του Κλάδου των Αισθητικών από το ΕΕΑ. Στο πάνελ, καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, βρέθηκαν η κ. Χουρίδου Μαγδαληνή, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας ΟΣΕΔΑΕ, η κ. Φραγκοδημητροπούλου Κωνσταντίνα, γ.γραμματέας ΟΣΕΔΑΕ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας ΣΕΠΑΕ και η κ. Πασχαλίδη Μαρία, Ταμίας ΔΣ ΣΕΠΑΕ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η κ. Βαρβαρέσου Αθανασία, Καθηγήτρια Κοσμητολογίας, Διευθύντρια Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ο κ. Έξαρχος Γεώργιος, Διευθυντής Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών ΠΣΒΑΚ και η κ. Μπούτση Φρόσω, πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Εισαγωγέων, Κατασκευαστών Μηχανημάτων Αισθητικής – Φυσιοθεραπείας ΠΣΑΜΚΑ.

Το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης κατέλαβε η εντυπωσιακή εισήγηση της κ. Βάλιας Κεφαλά, καθηγήτριας στον Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών και διευθύντρια του Εργαστηρίου Δερματολογίας-Αισθητικής – Εφαρμογών Laser και του κ. Ντελέζου Κωνσταντίνου, Λέκτορα Εφαρμογών – Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αναφορικά με τα ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας των Ινστιτούτων Αισθητικής. Απάντησαν δε σε δεκάδες ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Στο τέλος της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό σε ζωντανή σύνδεση οι ακόλουθοι:

·         Ζωχιού Έλενα ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΔΑΚ: Επαγγελματικό Σωματείο Διπλωματούχων Αισθητικών Κέρκυρας

·         Γιαννούλη Ηλέκτρα ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΔΑΠΑΙΝ: Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου Αιτωλοακαρνανίας Ιονίων Νήσων

·         Δανδαρή Ειρήνη ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΑΚ: Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης

·         Παπασάββα Κατερίνα, Αντιπρόεδρος Β ΟΣΕΔΑΕ και μέλος ΣΕΠΑΔΩ- ΚΥ

·         ΚΛΙΑΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ πρόεδρος ΕΕΠΑΒΕ, Ένωση Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδας

·         Δανιλούλη Ευδοξία, Πρόεδρος Ε.Δ.Ε.Α.Θ. Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Θεσσαλίας

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γιώργος Φλωράς μέλος του ΕΕΑ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΛΑΤΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ:

ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Ο σχεδιασμός για το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς:

 

Δείτε το βίντεο του Webinar: