ΣΑΛΟΝΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗ WINE & GOURMET JAPAN 2018, 11-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, TOKYO

Η Wine & Gourmet Japan, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή και την ιδανικότερη έκθεση για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων στην Ασιατική αγορά

ΣΑΛΟΝΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗ WINE & GOURMET JAPAN 2018

11 – 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, TOKYO

 

Η Διεθνής Έκθεση  Wine & Gourmet Japan φέρνει μια νέα αντίληψη στο χώρο των εμπορικών εκθέσεων. Είναι προσανατολισμένη κυρίως σε ξένους εκθέτες που έχουν ως στόχο να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Ιαπωνική αγορά.  Η συμμετοχή στην Wine & Gourmet Japan είναι μια σημαντική επένδυση και μια σπουδαία ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην πιο αναπτυγμένη αγορά της Ασίας.

Η “Wine & Gourmet Japan” ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009, με διοργανωτή την Koelnmesse και από τότε πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της πρόκειται για μια έκθεση που εστιάζει κυρίως στον κλάδο των κρασιών, των αλκοολούχων ποτών και των ντελικατέσεν προϊόντων. Την περασμένη χρονιά την επισκέφτηκαν περισσότερα από 77.000 επαγγελματίες αποκλειστικά και μόνο.

Η Wine & Gourmet Japan, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή και την ιδανικότερη έκθεση για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων στην Ασιατική αγορά δεν είναι τυχαία αλλά πηγάζει από το γεγονός ότι η Ιαπωνία:

o          είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εισαγωγέας κρασιού στην Ασία

o          είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας αναψυκτικών στην Ασία

o          είναι η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία μετά την Αμερική και την Κίνα

o          βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στην κατανάλωση φαγητού και αναψυκτικών ανά άτομο.