Σεμινάριο-EWE: Μεθοδολογία για υποστήριξη επιχειρήσεων σε κρίση

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 14:30 στο Ε.Ε.Α.

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το πρόγραμμα Early Warning Europe, μέσω του οποίου παρέχεται εξειδικευμένη βοήθεια σε επιχειρήσεις με προβλήματα βιωσιμότητας.
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το οποίο «τρέχει» μαζί με το ΙΜΕ – ΓΣΕΒΕΕ, το πρόγραμμα στην Ελλάδα, διοργανώνει ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για τους εθελοντές – μέντορες, ο ρόλος των οποίων είναι κομβικός στη διαδικασία διάσωσης μιας επιχείρησης.
Μετά το παράδειγμα της Δανίας στη διάσωση επιχειρήσεων σε κρίση, αυτή τη φορά το σεμινάριο επικεντρώνεται στη μεθοδολογία για την υποστήριξη των επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες και οι εμπειρίες στον τομέα αυτό έρχονται από την Πολωνία.
 
 
Εισηγήτρια του σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιείται την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 14:30 στο Ε.Ε.Α., είναι η κα. Ελένη Τζόκα, από τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Fundacja Firmy Rodzinne (FFR), με έδρα την Πολωνία. Η κα. Τζόκα είναι επικεφαλής του Τομέα Προγραμμάτων, υπεύθυνη για την Εργασία των Μεντόρων, την εκπαίδευση και την εξέλιξή τους.
 
 
Ποιά είναι η κα. Ελένη Τζόκα
  • Η κα  Ελένη Τζόκα  είναι πτυχιούχος ιατρός (Ιατρική Ακαδημία Πόζναν 1993), διαθέτει εμπειρία 23 και πλέον χρόνων στην εκπαίδευση Στελεχών Διοίκησης και σε  Προγράμματα  για ΜΜΕ και άλλους Οργανισμούς. Είναι πιστοποιημένη διεθνής εκπαιδεύτρια σε επιχειρηματικά θέματα, καθώς επίσης και σε  θέματα  ανάπτυξης soft skills και ευεξίας.
  • Εργάζεται στον μη Κερδοσκοπικό  Οργανισμό: Fundacja Firmy Rodzinne (FFR), όπου είναι επικεφαλής του Τομέα Προγραμμάτων. Ειδικότερα, είναι υπεύθυνη για την Εργασία των Μεντόρων, την εκπαίδευση και την εξέλιξη τους.
  • Πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των ανθρώπων και στο ότι όλοι οι απαιτούμενοι πόροι για την βέλτιστη απόδοση βρίσκονται μέσα τους. Είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους να ανακαλύψουν τις ικανότητες τους και να ενισχύει περαιτέρω τα δυνατά τους σημεία.
  • Είναι παντρεμένη, έχει τρία παιδιά και κατάγεται από την Ελλάδα.
 
 

Ακολουθεί το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου:

 

«Ανάπτυξη της μεθοδολογίας  GROW – (Goal, Reality, Options, Will), για την υποστήριξη επιχειρηματιών σε κρίση»

 

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 14.30, στο Ε.Ε.Α.

 

με Εισηγήτρια, την κα Ελένη Τζόκα από την Fundacja Firmy Rodzinne (FFR)

14.30 -15.00    Προσέλευση- Εγγραφές

15.00 -15.20    Χαιρετισμοί

κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ

κ. Γεώργιος Καββαθάς. Πρόεδρος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

15.20 -15.35  Σύντομη Παρουσίαση της κας Ε. ΤΖΟΚΑ και των στελεχών της Ομάδας Εργασίας του ΕΕΑ

κ. Σύρος Κοσκοβόλης, EEA, Υπεύθυνος Προγράμματος

Ανάπτυξη της μεθοδολογίας  «G.R.O.W – (Goal, Reality, Options, Will)» για την υποστήριξη επιχειρηματιών σε κρίση, κα Ελένη Τζόκα

15.35 – 16.15  Ερωτήσεις – Απαντήσεις για τη δουλειά των Μεντόρων στο EWE Poland

16.15 – 16.30   Coffee Break

16.30 – 18.00   Παρουσίαση του Οδηγού EWE μέσω της Προσέγγισης του ΜΕΝΤΟRING. Ανάπτυξη ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ GROW – (goal, reality, options, will)- Υποστήριξη επιχειρηματία σε κρίση – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

18.00 – 18.45  Coffee Break – Snacks –Refreshments – Networking

18.45 – 19.30  Συνέχεια ανάπτυξης Μεθοδολογίας  GROW – Παρουσίαση αποτελεσμάτων εργασίας ομάδων

19.30 – 20.00   Σύνοψη Σεμιναρίου – Ερωτήσεις