Σημαντική παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες της Καρδίτσας – Δεύτερη επίσκεψη του Προέδρου του Ε.Ε.Α. στην περιοχή

 

Μεγάλος αριθμός προϊόντων ρουχισμού, υπόδησης αλλά και παπλωμάτων, παραδόθηκε στους υπεύθυνους της Περιφέρειας Θεσσαλίας το μεσημέρι του Σαββάτου 7/11/2020, προς διανομή στους πληγέντες από τον φονικό «Ιανό» κατοίκους της Καρδίτσας.

Τα προϊόντα, που ήταν προσφορά του Ομίλου Folli Follie, μεταφέρθηκαν στην πληγείσα περιοχή με φορτηγά της Περιφέρειας Αττικής.

Στη διαδικασία παράδοσης της δωρεάς παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος επισκέφθηκε την Καρδίτσα για δεύτερη φορά σε λίγες εβδομάδες. Το Ε.Ε.Α. έχει ήδη ενισχύσει την προσπάθεια στήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων με σημαντικό χρηματικό ποσό, ενώ ο κ. Χατζηθεοδοσίου ήταν ο πρώτος που απηύθυνε κάλεσμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο να συνδράμει τους κατοίκους της περιοχής που είδαν να «πνίγονται» στις λάσπες οι περιουσίες και οι επιχειρήσεις τους.

«Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην Καρδίτσα. Όπως είχα πει, μαζί με τον πολύ καλό φίλο και πρόεδρο του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Ζυγογιάννη, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις με στόχο να στηρίξουμε την ΠΕ Καρδίτσα που υπέστη τεράστια καταστροφή. Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Folli Follie για την ενέργεια και την προσπάθειά της. Δείχνει για ακόμη μια φορά πως οι επιχειρήσεις είναι αλληλένδετες μεταξύ τους. Χρέος μας είναι να στηρίζουμε όλες τις επιχειρήσεις της χώρας. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές. Το μέλλον της χώρας μας είναι η προσφορά όλων μας απέναντι στους ανθρώπους που υποφέρουν», τόνισε –μεταξύ άλλων- ο κ. Χατζηθεοδοσίου σε σχετικές του δηλώσεις, ενώ εξήρε και την συνεργασία που έχει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με το Επιμελητήριο Καρδίτσας και τον Πρόεδρο του κ. κ. Ζυγογιάννη.

Στον χώρο που έγινε η παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας, μαζί με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie κ. Γεώργιος Σάμιος συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου κ. Αφροδίτη Πηγή, τους οποίους υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος. Παρέστησαν επίσης ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστας Ζυγογιάννης, ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, το μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Καρδίτσας και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Στεργιούλης και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ομίλου Folli Follie κ. Νικόλαος Σάκκος.