Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΕΑ με τον Γ.Γ. Εμπορίου

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΕΑ με τον Γ.Γ. Εμπορίου

Συνάντηση  με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Δημήτρη Αυλωνίτη είχε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 αντιπροσωπεία του ΕΕΑ αποτελούμενη από τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Ν. Γρέντζελο, τον πρόεδρο του τμήματος Υπηρεσιών κ. Γ. Παϊκόπουλο, τον πρόεδρο του τμήματος Επαγγελματιών κ. Θ. Μπαρόγιωργα και τον πρόεδρο της Επιτροπής Σχολών Χορού κ. Στ. Χατζηγεωργίου.
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν κλαδικά, κυρίως, ζητήματα. Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηγεωργίου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού, έθεσε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού από Συλλόγους και Δήμους, ενώ στο τραπέζι βρέθηκαν ακόμη το ζήτημα των «μαύρων» ιδιαίτερων μαθημάτων που τίθεται μετ’ επιτάσεως από τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών αλλά και Φροντιστηρίων, καθώς και θέμα παραπλανητικών διαφημίσεων στο Διαδίκτυο από σχολές οδηγών.  
 
 
Επίσης, ο κ. Γρέντζελος ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για την πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην Ένωση Επιμελητηρίων Γερμανίας με έδρα στο Βερολίνο, όπου –μεταξύ άλλων- έγινε σαφής ο σημαντικός ρόλος των γερμανικών Επιμελητηρίων στην εκπαίδευση εργατικού δυναμικού και η βαρύνουσα άποψή τους στα υπό επεξεργασία νομοθετήματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα.
Ο κ. Αυλωνίτης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που τέθηκαν και ζήτησε από τους εκπροσώπους του ΕΕΑ αναλυτικά στοιχεία.