Ψηφιακός Βοηθός Ε.Ε.Α.

Το Ε.Ε.Α. εγκαινίασε, με την ενότητα «Μάρκετινγκ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», ένα νέο επιτυχημένο κύκλο σεμιναρίων με το Ο.Π.Α.

Μοιράσου το στο

Το Ε.Ε.Α. εγκαινίασε, με την ενότητα «Μάρκετινγκ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», ένα νέο επιτυχημένο κύκλο σεμιναρίων με το Ο.Π.Α.

Από μαζική συμμετοχή και έντονη διάδραση μέσω σχολιασμού χαρακτηρίστηκε το χθεσινό, πρώτο κατά σειρά, δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με στόχο να προσθέσει νέα γνώση για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Ήτουνας, με τίτλο «Μάρκετινγκ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», ένας εισηγητής ιδιαίτερα επικοινωνιακός , που καθ` όλη τη διάρκεια της εισήγησής του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μέσα από την δημιουργική του παρουσίαση και τις απευθείας απαντήσεις που έδινε στα σχόλια που δεν σταμάτησαν να προστίθενται από το κοινό.

Την έναρξη του νέου κύκλου των σεμιναρίων με το Ο.Π.Α. έκανε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Πανεπιστημίου για την συνέχιση της συνεργασίας τους, τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και ιδιαίτερα την κα Τζένη Παυλάκου, Ειδική Επιστημονική Συνεργάτιδα του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. που ασχολήθηκε για την οργάνωσή τους.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους εκατοντάδες συμμετέχοντες που είχαν από την έναρξή του «πλημμυρίσει» με τους χαιρετισμούς τους την οθόνη, γεγονός που έκανε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. να απολαμβάνει την αξία που έχει η μετάδοση της γνώσης για το σύνολο των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Θύμισε σε όλους τις δωρεάν ανταποδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του το Ε.Ε.Α., ως ένα πραγματικά σύγχρονο και πρωτοπόρο Επιμελητήριο. Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. αναφέρθηκε στη φετινή επέτειο των 100 χρόνων, εκδηλώσεις για την οποία σχεδιάζονται και θα ξεκινήσουν από το προσεχή φθινόπωρο.

Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε και στην κα Τζένη Παυλάκου, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για τον σχεδιασμό του νέου κύκλου σεμιναρίων με τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών και ακαδημαϊκών. Η Ειδική Επιστημονική Συνεργάτιδα του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Ε.Ε.Α. για την συνέχεια που δίνεται στην συνεργασία τους και δήλωσε εξίσου ενθουσιασμένη από την μεγάλη ανταπόκριση με την οποία ήδη υποδέχεται το κοινό τα σεμινάρια του Ο.Π.Α. σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α., τα οποία θα καλύψουν κρίσιμα πεδία της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, από την τεχνητή νοημοσύνη και το ψηφιακό μάρκετινγκ έως την οργάνωση οικογενειακών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων.

Ο λόγος στη συνέχεια δόθηκε στον εισηγητή, τον Δρ. Κωνσταντίνο Ήντουνα προκειμένου να ξεδιπλώσει το σεμινάριό του με τίτλο «Μάρκετινγκ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις». Σε περίπου ένα δίωρο, ο κ. Ήντουνας ανέλυσε τη σημασία και τη συνεισφορά του Μάρκετινγκ στη μικρομεσαία επιχείρηση. Παράλληλα, παρουσίασε πως σχεδιάζονται αποτελεσματικές στρατηγικές Μάρκετινγκ και ολοκλήρωσε με τις  σύγχρονες τάσεις και προσεγγίσεις Μάρκετινγκ για τη μικρομεσαία επιχείρηση.

Τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Αριστ. Ρόδης.

Θυμίζουμε ότι ο  κύκλος των σεμιναρίων με το Ο.Π.Α. συνεχίζεται την Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2025 και ώρα 5.00 μ.μ. με τον Δρ. Θεόδωρο Λάππα και τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ευκαιρίες & Προκλήσεις για Μικρές Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες», όπου αναμένεται να αναλυθούν σύγχρονα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για τις μικρές επιχειρήσεις και τους  ελεύθερους επαγγελματίες.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Μοιράσου το στο

Αναζήτηση